Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@19:55:54 GMT

ثبت‌نام آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی تمدید شد

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۲۵۰۲۵

ثبت‌نام آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی تمدید شد

تهران- ایرنا- مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان از تمدید زمان ثبت‌نام و ویرایش اطلاعات آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی (دوره دوم متوسطه) در سال تحصیلی 99 – 98 خبر داد.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از وزارت آموزش و پرورش، بر اساس مصوبه جلسه ستاد برگزاری آزمون‌های مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان، به دلیل بروز حوادث غیرمترقبه و جاری شدن سیل در برخی استان‌ها، زمان ثبت‌نام و ویرایش اطلاعات آزمون ورودی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی (دوره دوم متوسطه) سال تحصیلی 99-98 تا روز دوشنبه دوم اردیبهشت‌ماه تمدید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پرداخت حق‌ ثبت نام، همزمان با دریافت کارت ورود به جلسه و یک هفته قبل از برگزاری آزمون، به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه نام‌نویسی به‌ نشانی azmoon.medu.ir خواهد بود و صرفا در صورت تکمیل پرداخت، کارت ورود به جلسه صادر می شود.
آزمون ورودی پایه دهم مدارس سمپاد و نمونه دولتی 31 خردادماه برگزار می شود.

** نماینده وزیر آموزش و پرورش برای جمع آوری کمک انجمن اولیا و مربیان منصوب شد
«نورعلی عباسپور» مدیرکل دفتر انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش به عنوان نماینده وزیر آموزش و پرورش با مسئولیت سازماندهی، هدایت و جمع آوری کمک های انجمن اولیا و مربیان سراسر کشور برای سیل زدگان منصوب شد.
به گزارش آموزش و پرورش، در متن ابلاغی سید محمد بطحایی بر ضرورت برنامه ریزی، ایجاد هماهنگی و انجام خدمات مالی و تشکیل کلاس های خانواده برای اولیا و مربیان آسیب دیده در مناطق، شهرستان ها و استان های سیل زده تاکید شده است.

** مرحله اول ارزیابی خسارت وارده به مدارس در مناطق سیل‌زده انجام شد
به منظور امداد‌رسانی به مردم سیل‌زده لرستان، جمعی از مهندسان ارزیاب سازمان نوسازی مدارس کشور در قالب گروه های جهادی داوطلب برای بررسی و ارزیابی میزان خسارات وارده به مدارس و ساختمان‌های سیل‌زده مناطق مختلف سیل‌زده کشور اعزام شده بودند که در بخش اول با ارزیابی میزان خسارات وارده به مدارس به کار خود پایان دادند.
به گزارش ایرنا از سازمان نوسازی مدارس کشور، «علیرضا حاجی‌سلطانی» رئیس گروه برق و تاسیسات سازمان نوسازی مدارس که سرپرستی گروه‌های جهادی را بر عهده دارد، گفت: یکی از راهکارهای سازمان برای هر چه بهتر مدیریت کردن فعالیت‌های عمرانی، استفاده از ظرفیت کارشناسان زبده و مشاوره گرفتن و اخذ نظرات تخصصی و علمی آنان است.
وی با اشاره به بروز سیل در مناطق مختلف استان و بازدید رئیس سازمان نوسازی مدارس و خیرین مدرسه ساز از این مناطق گفت: همه تلاش مدیران و خیرین، ایجاد فضای مطلوب آموزشی برای دانش آموزان است و به همین منظور در اولین گام با انتقال کانکس به مناطق نیازمند و پس از آن با ساخت مدارس، تلاش می شود سرپناهی امن برای آنها مهیا شود.
رئیس گروه برق و تاسیسات سازمان نوسازی مدارس از اعزام اردوهای جهادی شامل گروه های تخصصی مهندسان ناظر ابنیه و تاسیسات این سازمان و ادارات کل استان‌ها برای تسریع در بهبود شرایط دشوار مدارس سیل‌زده خبر داد و اظهار داشت: این کار جهادی به صورت خود جوش از سوی پایگاه مقاومت بسیج و همه کارکنان نوسازی مدارس صورت گرفته است و این تیم ها با تقسیم کار، تمام مناطق سیل‌زده استان لرستان را پوشش خواهند داد.
حاجی سلطانی اظهار داشت: گروه های جهادی مذکور در قالب 14 گروه تخصصی از سازمان مرکزی و استان‌های اصفهان، همدان، خراسان شمالی، قزوین، کرمانشاه، گیلان، آذربایجان شرقی و کهگیلویه و بویراحمد ضمن بازدید از نقاط آسیب دیده، پس از تشکیل جلسات فنی به برآورد خسارات وارده به این مدارس پرداخته و پس از آن نسبت به مکان‌یابی دقیق برای جانمایی این مدارس متناسب با موقعیت جغرافیایی اقدام کردند.
وی یادآورشد: با ارزیابی‌های انجام شده، بخش اول کار گروه‌های جهادی پایان یافته و کارشناسان به استان‌های خود برمی گردند.
علمی**1883**1485

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آموزش و پرورش استعدادهاي درخشان سيل 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۲۵۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق سند اوقات فراغت، باید برای ۱۲ ماه سال دانش‌آموزان برنامه داشته باشیم؛ به همه مدیران ابلاغ شده که تابستان امسال از تمام ظرفیت‌های ممکن برای اوقات فراغت دانش‌آموزان استفاده شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی در برنامه تلویزیونی ثریا با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، اظهار کرد: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوئیم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

وی با بیان اینکه در ۱۸ سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد، تقریباً یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم افزود: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر بوده، امروز حدود ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بیشتر فضاهای پرورشی متروکه شده بودند گفت: حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم، در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند، بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم، افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با سایر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، سایر دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند، اما وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد، ادامه داد: ما نه تنها گروه‌های مردمی بلکه از نهادهای انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است، کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمام صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و تنها یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود، تصریح کرد: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

کد خبر 751092

دیگر خبرها

  • مدارس در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرند
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش